Notícies

S’edita per primera vegada una guia il·lustrada dels ocells dels espais naturals de Ponent

Espais Naturals de Ponent

S’edita per primera vegada una guia il·lustrada dels ocells dels espais naturals de Ponent

La guia vol donar a conèixer els ocells que habiten a la plana de Lleida i als 20 espais naturals que trobem en aquest territori. Aquest material també s'utilitzarà per ensenyar les aus als escolars en el marc de la proposta educativa presentada fa unes setmanes.

Espais Naturals de Ponent

Espais Naturals de Ponent aposta per generar productes a través dels recursos naturals del territori i posicionar Ponent com a destí ecoturístic

El Convent de Sant Bartomeu (Bellpuig) va ser l’escenari de l’acte de presentació del projecte Espais Naturals de Ponent 2019 que aquest any aposta per mantenir un programa d'activitats que s'allargarà fins al desembre i que incorpora noves propostes culturals com el teatre familiar i activitats esportives de baix impacte.

Espais Naturals de Ponent

Els 20 espais naturals de Ponent es presenten al festival ornitològic Delta Birding Festival

El projecte Espais Naturals de Ponent va estar present els dies 21, 22 i 23 de setembre a la cinquena edició del festival ornitològic Delta Birding Festival, a MónNatura Delta. Nombrosos visitants es van apropar a l’stand on hi vam instal·lar l’exposició del projecte i vam reproduir escenes dels vídeos que tenim al web dels diferents espais naturals de la plana de Lleida.