Notícies

Espais Naturals de Ponent

Propostes de tot tipus per viure els espais naturals de Ponent durant el mes d'agost!

L'agenda d'agost ja s'ha publicat al web i inclou diferents activitats per a tots els públics.

El programa d’activitats per viure els Espais Naturals de Ponent segueix ben viu! I això es pot comprovar amb la programació de noves propostes per descobrir els 20 espais naturals inclosos en la Xarxa Natura 2000. Per al mes d’agost es preveuen cinc activitats que es detallen a continuació:

  • Sent l’Aiguabarreig Segre-Noguera Pallaresa amb música d’Éphona, el dia 6 d’agost a les 21h.
  • Visita guiada per l’Enciclopèdia Mural d’Ivars d’Urgell, el dia 8 d’agost a les 9h.
  • Taller – Projecte OTUS a Sant Miquel de la Tosca, a l’espai natural de la Serra de la Llena, el dia 14 d’agost a les 10h.
  • Caminada de vespre/nit pels secans d’Anglesola – Vilagrassa, el dia 21 d'agost, a partir de les 19.30h.
  • Descoberta del món dels petits mamífers a la Serra de Bellmunt-Almenara, el dia 29 d’agost, a les 9.30h

Unes propostes que poden sofrir canvis seguint indicacions i mesures epidemiològiques de cada moment i lloc on es realitzen els quals s'informaran, si s'escau, a través del web del projecte Espais Naturals de Ponent i que requeriran inscripció prèvia.

Les activitats les realitzen agents que operen al territori ja que un dels objectius del projecte és realçar el potencial empresarial que hi ha a les Terres de Ponent i que això ajudi a diversificar i potenciar l'economia al territori. D'aquesta manera es vincula el teixit empresarial de Ponent amb el paisatge que el conforma.

Per al mes d’agost es preveuen cinc activitats per a tots els públics en 5 espais naturals diferents

Les activitats les realitzen agents que operen al territori ja que un dels objectius del projecte és realçar el potencial empresarial que hi ha a les Terres de Ponent

Hi haurà música en directe, descobertes de petits mamífers, tallers, caminades i visites guiades!

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

El projecte Espais Naturals de Ponent presenta les activitats pel mes de juliol

La situació epidemiològica dels darrers mesos ha impedit la publicació d'un programa d'activitats anual i s'ha optat per un format mensual de propostes per gaudir dels tresors naturals de la plana de LleidaLa situació epidemiològica dels darrers mesos ha impedit la publicació d'un programa d'activitats anual i s'ha optat per un format mensual de propostes per gaudir dels tresors naturals de la plana de Lleida.