Notícies

Espais Naturals de Ponent

Comença el setembre però les activitats als Espais Naturals de Ponent segueixen en marxa!

7 propostes per allargar l'estiu a Ponent!

La tornada a l’escola i a les activitats extraescolars, el retorn a la feina després de les vacances i el canvi d’horari i de rutines fa que tinguem la sensació de canvi d’estació. Però l’estiu continua i des del projecte Espais Naturals de Ponent volem omplir les agendes de propostes de tot tipus! Per aquest setembre plantegem 6 activitats on no hi faltarà la cultura, la natura, la memòria històrica i l’esport de baix impacte. A més, també tindrem l’oportunitat de presentar l’Enciclopèdia Mural d’Ivars d’Urgell i Vallverd, a un esdeveniment de referència en el món de l’ornitologia, el Delta Birding Festival.

Us desgranem les propostes tot seguit:

  • Divendres 3 de setembre a les 21h, als secans de Mas de Melons i Alfés, 'Saudade - O fado do Fernando’ de la cia. Anatomia del Cactus.

  • Dilluns 6 de setembre a les 18h, a l’espai natural dels secans de Belianes-Preixana, ‘Taller d’astronàutica’ amb Joan Pujol d’Univers Quark.

  • Divendres 10 de setembre a les 21.15h, a l’Estany d'Ivars i Vila-sana, ‘Descobrint grills, llagostes i saltarel·les’ amb en Daniel Espejo.

  • Dissabte 11 de setembre a les 10h, a l’espai natural de la Serra de Bellmunt Almenara, ‘Ruta de memòria per les trinxeres de cap de pont de Balaguer amb Terra Enllà.

  • Diumenge 12 de setembre a les 9h, a l’espai natural de Plans de la Unilla ‘Matinal de ioga amb Anna Paüls i Divina Pociello’ de Ikigai - Centre de Ioga de Balaguer.

  • Dissate 18 de setembre a les 10.30h, a l'espai natural de Granyena 'Descobrint el món de les formigues’ amb en Daniel Espejo.

Recordeu que les activitats són gratuïtes però les places són limitades. Cal inscripció prèvia a través de cada un dels esdeveniments que podeu consultar a l’apartat Agenda del web

Per aquest setembre plantegem 6 activitats on no hi faltarà la cultura, la natura, la memòria històrica i l’esport de baix impacte.

Tindrem l’oportunitat de presentar l’Enciclopèdia Mural d’Ivars d’Urgell i Vallverd, a un esdeveniment referent en el món de l’ornitologia, el Delta Birding Festival.

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

El projecte Espais Naturals de Ponent presenta les activitats pel mes de juliol

La situació epidemiològica dels darrers mesos ha impedit la publicació d'un programa d'activitats anual i s'ha optat per un format mensual de propostes per gaudir dels tresors naturals de la plana de LleidaLa situació epidemiològica dels darrers mesos ha impedit la publicació d'un programa d'activitats anual i s'ha optat per un format mensual de propostes per gaudir dels tresors naturals de la plana de Lleida.