Activitats als espais naturals de Ponent

Per tal de conèixer els espais naturals de Ponent, des del projecte organitzem un conjunt d'activitats per descobrir els valors que s’inclouen en aquests espais naturals.

Es pretén donar una oferta d'activitats organitzades per a tot tipus de públic per tal de garantir per una banda la preservació de l'espai natural i per l'altra, garantir una experiència satisfactòria de la visita de l'espai; alhora divulgar i sensibilitzar sobre els valors naturals.

La programació consta d'activitats variades amb l'objectiu d'atreure un públic ampli i familiar. Es vehicula al voltant de quatre eixos: activitats de descoberta de valors naturals realitzades per professionals com visites ornitològiques o sessions per descobrir la flora i la fauna, entre d'altres; activitats de descoberta del patrimoni històric; activitats per descobrir l'espai a l'aire lliure a través dels sentits amb concerts d'autors i grups locals o obres de teatre per a tot tipus de públic; i finalment, activitats esportives de baix impacte a realitzar en un entorn natural. 

Les activitats poden patir canvis d’ubicacions o d’horaris així com també se’n poden afegir o suspendre. A l’apartat d’AGENDA del web hi trobareu la informació detallada de cada una de les propostes que presentem.

JA ESTEM TREBALLANT EN LES NOVES ACTIVITATS PER DESCOBRIR ELS ESPAIS NATURALS DE PONENT DURANT AQUEST 2023! 

Ben aviat us ho farem saber!

Si esteu interessats en rebre el nostre butlletí d'activitats al vostre correu electrònic, ompliu aquest formulari.


Totes les activitats són GRATUÏTES però aquest any volem apostar per conservar els espais naturals de Ponent i per això iniciem 2 projectes de micromecenatge als quals podeu fer donatius.
  • Mecenatge Pleta de les Pallargues
  • Mecenatge Projecte de Bigotis