Notícies

Espais Naturals de Ponent

Espais Naturals de Ponent als mitjans de comunicació

Espais Naturals de Ponent als mitjans de comunicació

El passat dijous 6 d’octubre va tenir lloc a El Cogul la presentació d’Espais Naturals de Ponent.

L’acte organitzat per l’Associació Leader de Ponent va ser tot un èxit, i va comptar amb diverses autoritats distingides que es van encarregar de presentar l’esdeveniment. En acabar, Gustum va organitzar una mostra gastronòmica amb productes de proximitat que els assistents van poder degustar i gaudir.

La noticia de la compareixença al Cogul ha estat molt comentada per diversos mitjans de comunicació, fent-se ressò del succés i valorant el projecte d’Espais Naturals de Ponent com una eina clau per al futur del turisme rural en aquest territori.

Entre els mitjans catalans, TV3 va emetre una notícia audiovisual parlant amb Teresa Fuentes, gerent de l'Associació Leader de Ponent, sobre el projecte.

Nació Digital destaca la nova marca turística per potenciar deu espais naturals de Lleida, senyalant també la web d’Espais Naturals de Ponent com a mitjà per a descobrir paisatges del territori.

naciodigital.cat

El Punt Avui apunta el paisatge natural de Ponent com una de les noves marques turístiques de Catalunya.

elpuntavui.cat

En el territori de Lleida, el diari El Segre escrivia en la seva editorial la desproporció entre el turisme costaner o de muntanya respecte al denominat turisme d’interior, felicitant la iniciativa de Leader Ponent per voler fomentar els paisatges lleidatans.

segre.com

L’equip de serveis i projectes ambientals La Llena recull també en la seva web l’inici del projecte d’Espais Naturals de Ponent.

lallena.cat

Aquestes noticies són només una petita mostra de totes les que han sorgit, així que estem molt agraïts a tots aquells mitjans que no només han informat, sinó que han lloat la iniciativa. Moltes gràcies a tots.

Aportem també altres programes de ràdio, diaris o blogs que han destacat l’acte de Leader Ponent:

L’acte organitzat per l’Associació Leader de Ponent va ser tot un èxit

Els mitjans de comunicació han fet ressò de l'acte valorant el projecte d’Espais Naturals de Ponent com una eina clau per al futur del turisme rural en aquest territori

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades