Notícies

Espais Naturals de Ponent

Presentació d’Espais Naturals de Ponent, projecte per impulsar els espais protegits del territori

Ponent compta amb espais naturals protegits amb espècies i paisatges únics amb potencial per consolidar-se com un actiu d’atracció de turisme natural

L'Associació Leader de Ponent organitza, el proper dijous 6 d'octubre a les 12 hores a El Cogul, la presentació d'Espais Naturals de Ponent, un projecte de territori que té per objectiu donar valor als espais naturals i contribuir al desenvolupament econòmic i social del seu entorn.

Els espais naturals protegits de Ponent compten amb espècies i paisatges únics, que només es troben en aquestes comarques, i que tanmateix no són prou coneguts ni compten amb una infraestructura que en potenciï l'interès. Revertir aquesta situació, amb el projecte Espais Naturals de Ponent, suposarà un impuls fonamental per al territori.

El projecte el presentaran Núria Civit, Alcaldessa de Cogul, Oriol Anson, Director General de Desenvolupament Rural de la Generalitat de Catalunya,Antoni Villas, President del Consell Comarcal de les Garrigues i Vicepresident de l'Associació Leader de Ponent, Teresa Fuentes, gerent de l'Associació Leader de Ponent, i Antoni Costa, Director Tècnic del Consorci Estany Ivars d'Urgell i Vila-Sana.

L'acte tindrà lloc el proper dijous 6 d'octubre al Centre d'Interpretació de Pintures Rupestres d'El Cogul, declarat patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, a les afores del municipi d'El Cogul. Per cloure l'acte Gustum organitzarà una mostra gastronòmica amb productes de proximitat.

El projecte té per objectiu donar valor als espais naturals i contribuir al desenvolupament econòmic i social

El projecte es presentarà el dijous 6 d'octubre a El Cogul

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

Més de 1040 participants en les activitats organitzades per Espais Naturals de Ponent

Els tallers i activitats organitzats per Espais Naturals de Ponent van aplegar més de 1040 participants durant el 2017. Es van realitzar un total de 26 activitats per descobrir els diferents espais amb l'objectiu de promocionar-los, per tal que el públic tingués l'oportunitat de visitar els diferents indrets i alhora divulgar i sensibilitzar sobre els valors naturals.