Notícies

Estany d'Ivars i Vilasana

Concurs fotogràfic - calendari 2017

El paisatge, la flora i la fauna de l'estany varia en cada estació de l'any. Els colors i la composició d'espècies són espectacles de la natura que mai es repeteixen igual, moments únics que, a vegades, resten inmortalitzats per la càmera d'algun visitant.

El concurs fotogràfic és obert a tothom per a recollir les millors imatges de l'espai al llarg de tot l'any, per això s'han establert dotze categories, una per a cada mes. Les imatges es poden presentar fins el dia 18 de novembre a través del següent FORMULARI

Entre totes les fotografies participants se seleccionaran dotze que il·lustraran el calendari del 2017 i aquestes instantànies guanyadores també es podran utilitzar com a recurs fotogràfic per difondre l'estany, els seus valors i les activitats que s'hi fan.

Finalment, per votació popular a la xarxa, entre les dotze del calendari 2017, se n'escolliran sis, que resultaran premiades amb obsequis d'empreses col·laboradores.

Gràcies a: Restaurant La Guspira de Linyola, ala Fundació Catalunya La Pedrera, al centre Reneix Spa de Mollerussa, a Tasta'm 100 % Pla d'Urgell amb la col·laboració de Boira Turística de Ponent i l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell de Mollerussa, a Parc Astronòmic d'Àger i el Patronat de Turisme de la Dipuatció de Lleida, i a Photologístics

Podeu consultar les bases al següent enllaç.

Ja està obert el concurs fotogràfic per seleccionar les 12 imatges del calendari 2017

Les 6 millors tindran lot de productes dels col·laboradors de la zona

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

Els Teixidors a l'Estany d'Ivars i Vila-Sana

La setmana passada va arribar informació de dos teixidors anellats durant els mesos de tardor als canyissars de l'Estany d'Ivars-Vila-sana i que altres anelladors han detectat a Polònia i l'Est d'Alemanya!!