Notícies

Espais Naturals de Ponent

Es suspenen les activitats previstes pels dies 25 i 26 de juliol a la comarca de la Noguera

S'havien de dur a terme una proposta de descoberta dels ratpenats i una de la bultra de les Franqueses

Aquest dissabte i diumenge, 25 i 26 de juliol, s’havien de dur a terme dues activitats a la comarca de la Noguera. Una, era la Nit de Ratpenats, que s’havia previst a l’espai natural dels Vessants de la Noguera Ribagorçana, i l’altra, era una descoberta de la bultra de les Franqueses, a l’Aiguabarreig Segre-Noguera Ribagorçana.

Així doncs, amb les darreres informacions anunciades pel Govern de la Generalitat, i prevalent la salut dels assistents, des del projecte Espais Naturals de Ponent i amb la col·laboraciód els diferents agents i ajuntaments de la comarca, s’ha pres la decisió de suspendre les dues activitats i restant a l’espera de com evoluciona la pandèmia per programar-les, o no, en una nova data.

Des de l’inici de les activitats, s’han pogut celebrar esdeveniments culturals de petit format, i seguint amb totes les mesures de prevenció necessàries, i diferents activitats de descoberta dels espais naturals de Ponent amb aforament limitat.

Els dies 25 i 26 de juliol, s’havien de dur a terme 2 activitats a la Noguera. Una, era la Nit de Ratpenats, als Vessants de la Noguera Ribagorçana, i l’altra, una descoberta de la bultra de les Franqueses, a l’Aiguabarreig Segre-Noguera Ribagorçana.

S’ha pres la decisió de suspendre les dues activitats i restant a l’espera de com evoluciona la pandèmia per programar-les, o no, en una nova data.

Des de l’inici de les activitats, s’han pogut celebrar esdeveniments culturals de petit format i algunes activitats de descoberta dels espais naturals de Ponent amb aforament limitat.

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

S’apropa la Setmana de la Natura 2021!

La Setmana de la Natura d'enguany tindrà lloc del 24 de maig al 5 de juny -entre el Dia Mundial dels Parcs Naturals i el Dia Mundial del Medi Ambient- i ens encantaria comptar amb vosaltres per a la organització d'una o més activitats!