Notícies

Espais Naturals de Ponent

Es suspenen les activitats previstes pels dies 25 i 26 de juliol a la comarca de la Noguera

S'havien de dur a terme una proposta de descoberta dels ratpenats i una de la bultra de les Franqueses

Aquest dissabte i diumenge, 25 i 26 de juliol, s’havien de dur a terme dues activitats a la comarca de la Noguera. Una, era la Nit de Ratpenats, que s’havia previst a l’espai natural dels Vessants de la Noguera Ribagorçana, i l’altra, era una descoberta de la bultra de les Franqueses, a l’Aiguabarreig Segre-Noguera Ribagorçana.

Així doncs, amb les darreres informacions anunciades pel Govern de la Generalitat, i prevalent la salut dels assistents, des del projecte Espais Naturals de Ponent i amb la col·laboraciód els diferents agents i ajuntaments de la comarca, s’ha pres la decisió de suspendre les dues activitats i restant a l’espera de com evoluciona la pandèmia per programar-les, o no, en una nova data.

Des de l’inici de les activitats, s’han pogut celebrar esdeveniments culturals de petit format, i seguint amb totes les mesures de prevenció necessàries, i diferents activitats de descoberta dels espais naturals de Ponent amb aforament limitat.

Els dies 25 i 26 de juliol, s’havien de dur a terme 2 activitats a la Noguera. Una, era la Nit de Ratpenats, als Vessants de la Noguera Ribagorçana, i l’altra, una descoberta de la bultra de les Franqueses, a l’Aiguabarreig Segre-Noguera Ribagorçana.

S’ha pres la decisió de suspendre les dues activitats i restant a l’espera de com evoluciona la pandèmia per programar-les, o no, en una nova data.

Des de l’inici de les activitats, s’han pogut celebrar esdeveniments culturals de petit format i algunes activitats de descoberta dels espais naturals de Ponent amb aforament limitat.

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

La trenca viu una extraordinària temporada de cria a la Plana de Lleida

L'ocell més escàs de la península ibèrica, la trenca (Lanius minor), que ja només nidifica a la província de Lleida, ha viscut una extraordinària temporada de cria aquest 2020 amb un total de deu polls que han volat del niu. Les ONG WWF i Trenca celebren aquesta encoratjadora xifra, que triplica la de l'any passat i és la més alta dels últims sis anys.