Notícies

Espais Naturals de Ponent

L’Associació Leader de Ponent i els seus projectes apliquen mesures de prevenció i contenció davant del #COVID19

S'anul·len les activitats públiques i l’atenció presencial fins a nova data

L' Associació Leader de Ponent i els seus projectes, Gustum i Espais Naturals de Ponent apliquen les mesures recomanades de prevenció i contenció davant l'episodi de #COVID19 i anul·len les activitats públiques i l'atenció presencial fins a nova data. Entre aquestes activitats, queden suspeses les primeres activitats de març, previstes en la nova guia d’activitats per viure els Espais Naturals de Ponent, així com l’acte de presentació del projecte Espais Naturals de Ponent 2020.

L'equip tècnic i humà de l'Associació Leader de Ponent i dels diferents projectes que en deriven, continuaran treballant i l'atenció al públic es realitzarà pels canals digitals: email, administració electrònica i telèfon, en horari d'oficina (8h a 15.30h).


Per més informació:
Telèfon: 638 437 163
Correu electrònic: comunicacio@leaderponent.cat

L'equip tècnic i humà de l'Associació Leader de Ponent i dels diferents projectes que en deriven, continuaran treballant

queden suspeses les primeres activitats de març, previstes en la nova guia d’activitats per viure els Espais Naturals de Ponent, així com l’acte de presentació del projecte Espais Naturals de Ponent 2020

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

La trenca viu una extraordinària temporada de cria a la Plana de Lleida

L'ocell més escàs de la península ibèrica, la trenca (Lanius minor), que ja només nidifica a la província de Lleida, ha viscut una extraordinària temporada de cria aquest 2020 amb un total de deu polls que han volat del niu. Les ONG WWF i Trenca celebren aquesta encoratjadora xifra, que triplica la de l'any passat i és la més alta dels últims sis anys.