Notícies

Espais Naturals de Ponent

Suspeses les primeres activitats de la guia dels Espais Naturals de Ponent 2020

El motiu, la pandèmia del coronavirus

En el marc del projecte Espais Naturals de Ponent, i a fi d’apropar aquests magnífics indrets a un ventall més ampli de públic, s’han organitzat una sèrie d’activitats de descoberta dels espais naturals agrupades en diferents temàtiques.

Algunes de les activitats, que havien de començar el dia 21 de març, han quedat ajornades fins a nova data. Les activitats són les següents:

  • Ruta de l’Aigua, que s’havia de celebrar el dia 22 de març, a Alfarràs, a l’espai natural de Serra Llarga – Secans de la Noguera.
  • Sent l’Estany d’Ivars i Vila-sana amb Toc de Fusta, que s’havia de celebrar el dia 28 de març, a l’estany d’Ivars i Vila-sana.

La pandèmia del coronavirus i atesa l'activació en fase d'alerta del Pla d'actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles de potencial alt risc, s'ha decidit ajornar aquestes activitats i trobar una nova data per a celebrar-les.

Les activitats s'ajornen i s'espera trobar una nova data per celebrar-les

El coronavirus i atesa l'activació en fase d'alerta del Pla d'actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles de potencial alt risc, s’ha decidit ajornar algunes de les activitats

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

Lleida ofereix Jornades Tècniques de Turisme Ornitològic

Les jornades, que es faran en tres emplaçaments diferents de la ciutat i la província, estan organitzades pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida juntament amb la marca turística Turisme Lleida de l'Ajuntament de Lleida.