Notícies

Espais Naturals de Ponent

Suspeses les primeres activitats de la guia dels Espais Naturals de Ponent 2020

El motiu, la pandèmia del coronavirus

En el marc del projecte Espais Naturals de Ponent, i a fi d’apropar aquests magnífics indrets a un ventall més ampli de públic, s’han organitzat una sèrie d’activitats de descoberta dels espais naturals agrupades en diferents temàtiques.

Algunes de les activitats, que havien de començar el dia 21 de març, han quedat ajornades fins a nova data. Les activitats són les següents:

  • Ruta de l’Aigua, que s’havia de celebrar el dia 22 de març, a Alfarràs, a l’espai natural de Serra Llarga – Secans de la Noguera.
  • Sent l’Estany d’Ivars i Vila-sana amb Toc de Fusta, que s’havia de celebrar el dia 28 de març, a l’estany d’Ivars i Vila-sana.

La pandèmia del coronavirus i atesa l'activació en fase d'alerta del Pla d'actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles de potencial alt risc, s'ha decidit ajornar aquestes activitats i trobar una nova data per a celebrar-les.

Les activitats s'ajornen i s'espera trobar una nova data per celebrar-les

El coronavirus i atesa l'activació en fase d'alerta del Pla d'actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles de potencial alt risc, s’ha decidit ajornar algunes de les activitats

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

La trenca viu una extraordinària temporada de cria a la Plana de Lleida

L'ocell més escàs de la península ibèrica, la trenca (Lanius minor), que ja només nidifica a la província de Lleida, ha viscut una extraordinària temporada de cria aquest 2020 amb un total de deu polls que han volat del niu. Les ONG WWF i Trenca celebren aquesta encoratjadora xifra, que triplica la de l'any passat i és la més alta dels últims sis anys.