Notícies

Espais Naturals de Ponent

Tret de sortida a les activitats del projecte Espais Naturals de Ponent!

El mes de març preveu dues activitats de caire naturalístic i de patrimoni històric i arquitectònic

El projecte Espais Naturals de Ponent posa en marxa les activitats de descoberta dels diferents valors naturals del territori de Ponent aquest mes de març amb dues activitats ben diferents.

La primera proposta serà de descoberta dels valors naturals. En aquest cas, es farà un taller d'elaboració de caixes niu per a ocells a l'espai natural dels Secans del Segrià i Utxesa. La cita serà el proper 16 de març a les 9 del matí. El taller inclou l'elaboració de caixes niu per a ocells i refugis per a ratpenats i insectes amb material reciclat. El formador serà Juan Bernal, tècnic de gestió i promoció de la Reserva Natural d'Utxesa.

Les inscripcions a l'activitat - gratuïta- ja estan obertes al web d'Espais Naturals de Ponent.

La segona proposta que és una de les novetats d'aquest 2019 és un taller que s'allargarà durant tot el cap de setmana. Els dies 22, 23 i 24 de març es durà a terme un taller de reconstrucció de marges de pedra seca a la Serra de Bellmunt - Almenara, al terme de Castellserà.

En aquest cas, es farà una formació teorico-pràctica bàsica per aprendre a construir un marge amb la tècnica constructiva de la pedra en sec. S'aprendrà també a utilitzar correctament les eines i els materials per treballar la pedra.

Els tallers van a càrrec de Jordi Martí, mestre picapedrer amb la col·laboració de Jordi Giribet, mestre d'obra; i Eusebi Varela, mestre de cases.

Els horaris ja es poden trobar al web del projecte.

Les inscripcions a aquesta activitat també resten obertes al web d'Espais Naturals de Ponent i tot i que el taller és gratuït, els inscrits hauran de pagar el dinar dels dies 23 i 24.

La primera proposta serà de descoberta dels valors naturals i la segona és un taller de reconstrucció de marges de pedra seca

Les activitats es faran els dies 16 (Secans del Segrià i Utxesa) i 22, 23 i 24 de març (Serra de Bellmunt-Almenara)

La segona proposta que és una de les novetats d'aquest 2019

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

El projecte Espais Naturals de Ponent presenta les activitats pel mes de juliol

La situació epidemiològica dels darrers mesos ha impedit la publicació d'un programa d'activitats anual i s'ha optat per un format mensual de propostes per gaudir dels tresors naturals de la plana de LleidaLa situació epidemiològica dels darrers mesos ha impedit la publicació d'un programa d'activitats anual i s'ha optat per un format mensual de propostes per gaudir dels tresors naturals de la plana de Lleida.