Notícies

Espais Naturals de Ponent

Les activitats del projecte Espais Naturals de Ponent arriben al seu final

Aquest 2018 s'han dut a terme més de 40 activitats amb més d'una trentena d'associacions i entitats implicades.

46 activitats durant set mesos. Així es plantejava la guia d’activitats organitzades per al 2018, emmarcades en el projecte Espais Naturals de Ponent. I, a mesura que avançaven els mesos, es podia preveure l’interès general de la població per la sensibilització i la cura dels diferents espais naturals que hi ha a la plana de Lleida. Tant és així, que en diferents activitats proposades, s’hi han reunit més de cinquanta persones per contemplar la posta de sol, o per gaudir d’una sessió d’astronomia.

Aquest any, des de l’organització i la taula de treball del projecte Espais Naturals de Ponent, s’ha posat l’accent en la celebració de més sessions culturals per apropar músics del territori als assistents. Tot i això, en el programa d’activitats no han faltat les propostes d’avifauna, les descobertes de la flora i la fauna dels diferents indrets i l’a incorporació dels recorreguts per conèixer el patrimoni històric dels espais naturals.

En aquests moments, l’organització del projecte Espais Naturals de Ponent ja està treballant en el programa d’activitats per al 2019 on s’espera repetir la gran afluència de públic en les propostes.

Més de dues mil persones han participat en les 46 activitats d'aquest 2018.

Les sessions culturals han tingut molt bona acceptació i s'hi han pogut veure músics com El Fill del Mestre, Ramon Porta, Jordi Montañez, Meritxell Gené o Berta Puigdemassa

En aquests moments, l’organització del projecte ja està treballant en el programa d’activitats per al 2019 on s’espera repetir la gran afluència de públic en les propostes.

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades