Notícies

Espais Naturals de Ponent

Més de 1040 participants en les activitats organitzades per Espais Naturals de Ponent

Es van realitzar un total de 26 activitats per descobrir els diferents espais

Els tallers i activitats organitzats per Espais Naturals de Ponent van aplegar més de 1040 participants durant el 2017. Es van realitzar un total de 26 activitats per descobrir els diferents espais amb l'objectiu de promocionar-los, per tal que el públic tingués l'oportunitat de visitar els diferents indrets i alhora divulgar i sensibilitzar sobre els valors naturals.

Per abastar el màxim d'interessos possibles es van dividir les activitats en tres tipus diferents. En primer lloc, activitats de caire naturalístic. En aquest eix es van organitzar 8 anellaments d'ocells, 2 tallers d'elaboració de caixes niu, 8 caminades de diferents temàtiques naturalístiques i 3 sessions nocturnes de descoberta dels ratpenats. En segon lloc, 4 activitats de caire cultural per gaudir dels espais naturals a través dels sentits, combinant l'element musical, la posta de sol i la gastronomia de productes locals. I finalment, activitats de caire ludicoesportiu de baix impacte. En aquest eix es va realitzar una trekorientació i es va crear un geocaching, per tal d'interconnectar tots els espais.

Les activitats amb més èxit van ser el concert del Petit de Cal Eril als Secans Belianes-Preixana, amb 190 espectadors i el concert de Renaldo & Clara amb 180 a la Serra d’Almenara. 

Després d’aquest primer any, prenem nota dels encerts i els errors i ja estem començant a preparar les activitats pel 2018, estigueu atents que aviat us informarem!

Es van realitzar un total de 26 activitats

190 espectadors van gaudir del concert del Petit de Cal Eril

Aviat us informarem de les noves activitats del 2018!

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades