Notícies

Espais Naturals de Ponent

Primera Jornada de Formació Leader Natura. 25 d'octubre del 2017 a Cervera

Model Canvas i Disseny del model estratègic de comercialització i comunicació

El projecte Leader Natura nasqué per fomentar la col·laboració dels diversos agents socials implicats a través de la cooperació territorial, per tal de plantejar i executar accions per a promoure el desenvolupament socioeconòmic dels espais naturals protegits i les seves zones d'influència. Un desenvolupament sostenible que garantís la compatibilitat de la protecció i la conservació, amb les activitats socioeconòmiques que s'hi duen a terme.

Després de realitzar una diagnosi del sector ecoturisme i natura, una de les necessitats detectades va ser la formació. Com a resposta els grups coordinadors han treballat en aquesta proposta formativa:

En aquesta primera jornada, del dia 25 d’octubre, en base al model CANVAS, durant la sessió aprendrem a definir els aspectes claus del model de negoci d'una empresa, per garantir-ne el seu bon funcionament, sempre tenint en compte el perfil i característiques de les empreses relacionades amb el turisme sostenible i de naturalesa.

Si vols més informació pots consultar el programa.

Més endavant es preveu una segona jornada formativa en la qual es parlarà dels propers passos en la comercializació, màrqueting i operacions, i la simulació del teu negoci.

Si t’interessa et pots inscriure aquí! Recorda que les places són limitades

Model Canvas i Disseny del model estratègic de comercialització i comunicació

25 d'octubre a Cervera

Gratuït i places limitades!

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades