Notícies

Espais Naturals de Ponent

Primera Jornada de Formació Leader Natura. 25 d'octubre del 2017 a Cervera

Model Canvas i Disseny del model estratègic de comercialització i comunicació

El projecte Leader Natura nasqué per fomentar la col·laboració dels diversos agents socials implicats a través de la cooperació territorial, per tal de plantejar i executar accions per a promoure el desenvolupament socioeconòmic dels espais naturals protegits i les seves zones d'influència. Un desenvolupament sostenible que garantís la compatibilitat de la protecció i la conservació, amb les activitats socioeconòmiques que s'hi duen a terme.

Després de realitzar una diagnosi del sector ecoturisme i natura, una de les necessitats detectades va ser la formació. Com a resposta els grups coordinadors han treballat en aquesta proposta formativa:

En aquesta primera jornada, del dia 25 d’octubre, en base al model CANVAS, durant la sessió aprendrem a definir els aspectes claus del model de negoci d'una empresa, per garantir-ne el seu bon funcionament, sempre tenint en compte el perfil i característiques de les empreses relacionades amb el turisme sostenible i de naturalesa.

Si vols més informació pots consultar el programa.

Més endavant es preveu una segona jornada formativa en la qual es parlarà dels propers passos en la comercializació, màrqueting i operacions, i la simulació del teu negoci.

Si t’interessa et pots inscriure aquí! Recorda que les places són limitades

Model Canvas i Disseny del model estratègic de comercialització i comunicació

25 d'octubre a Cervera

Gratuït i places limitades!

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

Més de 1040 participants en les activitats organitzades per Espais Naturals de Ponent

Els tallers i activitats organitzats per Espais Naturals de Ponent van aplegar més de 1040 participants durant el 2017. Es van realitzar un total de 26 activitats per descobrir els diferents espais amb l'objectiu de promocionar-los, per tal que el públic tingués l'oportunitat de visitar els diferents indrets i alhora divulgar i sensibilitzar sobre els valors naturals.