Notícies

Espais Naturals de Ponent

Espais Naturals de Ponent als mitjans de comunicació

El passat dimarts 4 d'abril va tenir lloc a Cal Sinén -a l'Estany d'Ivars i Vila-Sana-, l'acte de presentació de les novetats i accions immediates per ampliar l'abast del projecte Espais Naturals de Ponent.

L'acte organitzat per l'Associació Leader de Ponent va ser tot un èxit, i va comptar amb diverses autoritats distingides que es van encarregar de presentar l'esdeveniment. En acabar, Gustum va organitzar un tast de productes artesans locals que els assistents van poder gaudir.

La noticia ha estat comentada per diversos mitjans de comunicació, fent ressò del succés i emmarcant el projecte Espais Naturals de Ponent consolidant la seva posada en marxa i iniciant el procés d'expansió. L'acte marca el tret de sortida de l'exposició itinerant i de l'Agenda d'Activitats, així com les noves incorporacions al projecte per aquest 2017.

Aquí us deixem les repercussions:

A Lleida TV al minut 19,32 realitzen una entrevista a Teresa Fuentes, Gerent de l’Associació Leader de Ponent, és la mateixa peça que a Mollerussa TV i Tàrrega TV.

A Mollerussa TV destaquen la incorporació dels tres nous espais al projecte, així com la posada en marxa de les activitats i de l’exposició itinerant.

 El Punt avui, tan en versió digital com en paper, destaquen la incorporació dels tres nous espais al projecte.


 

La Vanguardia digital

Vilaweb:

Aquestes noticies són només una petita mostra de totes les que han sorgit, així que estem molt agraïts a tots aquells mitjans que no només han informat, sinó que han lloat la iniciativa. Moltes gràcies a tots.

Aportem també altres programes de ràdio, diaris o blogs que han destacat l'acte de Leader Ponent:

La noticia ha estat comentada per diversos mitjans de comunicació

El projecte Espais Naturals de Ponent consolidant la seva posada en marxa i iniciant el procés d'expansió

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades