Notícies

Espais Naturals de Ponent

Acte de presentació de l’exposició itinerant ‘Espais Naturals de Ponent’ i les activitats i novetats previstes per al 2017

Espais Naturals de Ponent presenta les novetats i accions immediates

L'Associació Leader de Ponent organitza, el proper dimarts 4 d'abril a les 12 h a Cal Sinén -a l'Estany d'Ivars i Vila-Sana-, l’acte de presentació de les novetats i accions immediates per ampliar l'abast del projecte Espais Naturals de Ponent.

Nascut la tardor de 2016, Espais Naturals de Ponent té per objectiu donar valor als espais naturals del territori i contribuir al desenvolupament econòmic i social del seu entorn. En pocs mesos el projecte ha consolidat la seva posada en marxa i inicia ara un procés d'expansió.

L'acte marca el tret de sortida de l'exposició itinerant Espais Naturals de Ponent i de l'agenda d'activitats que durà la riquesa dels espais naturals a tot el territori. Durant l'acte també es donaran a conèixer les novetats i incorporacions al projecte.

Per cloure l'acte, Gustum organitzarà una mostra gastronòmica amb productes artesans locals.

tret de sortida de l'exposició itinerant Espais Naturals de Ponent

agenda d'activitats que durà la riquesa dels espais naturals a tot el territori

Gustum organitzarà una mostra gastronòmica amb productes artesans locals

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

La trenca viu una extraordinària temporada de cria a la Plana de Lleida

L'ocell més escàs de la península ibèrica, la trenca (Lanius minor), que ja només nidifica a la província de Lleida, ha viscut una extraordinària temporada de cria aquest 2020 amb un total de deu polls que han volat del niu. Les ONG WWF i Trenca celebren aquesta encoratjadora xifra, que triplica la de l'any passat i és la més alta dels últims sis anys.