Notícies

Espais Naturals de Ponent

II Curs d'Especialista Universitari en Turisme de Fauna

Encara està oberta la inscripció al "II Curs d'Especialista Universitari en Turisme de Fauna" de la Universitat de Lleida. En aquesta II edició, com a novetat hi ha la possibilitat de seguir els continguts teòrics del curs "on-line"

El turisme relacionat amb l'observació de la vida salvatge és una oportunitat per complementar l'oferta turística en àrees properes a indrets especialment valuosos des del punt de vista ornitològic i faunístic.

El turisme de fauna -l'ecoturisme en general- permet valoritzar la natura. Té com a destinació àrees rurals sovint lluny dels circuits tradicionals, promou la conservació dels espais naturals i les espècies i respecta l'entorn on es desenvolupa. Es un turisme responsable i de qualitat, molt especialitzat i que precisa d'uns coneixements particulars sobre els costums dels animals salvatges i els costums dels que volen veure i fotografiar aquests animals.

El curs vol ser rigorós i eminentment pràctic. El professorat prové tant del món acadèmic com de professionals amb experiències d'èxit en aquest camp.

Curs adreçat a:

  • Gestors d'establiments turístics ,
  • Estudiants i llicenciats universitaris.
  • Guies turístics.
  • Tècnics de les administracions i altres professionals .
  • Cicles formatius de les famílies agrària i d'hoteleria i turisme.
  • Ornitòlegs i naturalistes en general.
  • Gestors d'infraestructures per fotografiar fauna.
  • Fotògrafs de natura

El curs es desenvolupa entre el novembre'16 al maig'17. Consta de més de 120 hores de formació i suposa 15 crèdits europeus ETCS

Més informació o al 973 40 20 45

Una oportunitat per complementar l'oferta turística en àrees properes a indrets especialment valuosos des del punt de vista ornitològic i faunístic.

El turisme de fauna promou la conservació dels espais naturals i les espècies i respecta l'entorn on es desenvolupa.

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

Lleida ofereix Jornades Tècniques de Turisme Ornitològic

Les jornades, que es faran en tres emplaçaments diferents de la ciutat i la província, estan organitzades pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida juntament amb la marca turística Turisme Lleida de l'Ajuntament de Lleida.