Notícies

Mas de melons

Professors de les Terres de Lleida coneixen de primera mà la proposta educativa dels Espais Naturals de Ponent

La sortida va incloure una explicació de la proposta educativa i una descoberta de l'espai natural

El passat 9 de novembre, al matí, un grup de 56 professors de les Terres de Lleida, van conèixer la proposta educativa d'Espais Naturals de Ponent, a l'espai natural dels Secans de Mas de Melons i Alfés.

La sortida, organitzada conjuntament pel CRP del Segrià i l'Associació Leader de Ponent, i en el marc dels Itineraris de Natura, va permetre als mestres conèixer la proposta, endegada el mes de setembre, i descobrir un dels sis espais naturals que conformen aquesta proposta educativa.

Els metres es van trobar a les 9.30h, al Centre de recepció de visitants dels Secans de Mas de Melons i Alfés, on van poder escoltar el tècnic del projecte Espais Naturals de Ponent que va exposar la extensa oferta d'activitats per donar a conèixer els tresors naturals de Ponent, com per exemple els anellaments d'ocells, l'activitat per conèixer l'ofici de picapedrer, o bé les rutes en BTT per descobrir els castells de la Segarra.

Tot seguit, es va organitzar una caminada per conèixer els secans de Mas de Melons i Alfés, amb Lluís Culleré, que forma part dels tècnics que treballen a la Reserva Natural. A més, van observar els rastres dels animals que hi habiten i se'ls hi va oferir una explicació de cada un dels animals. Es va destacar la importància de preservar els secans i fer-ho a través dels nens és la millor manera d'assegurar-ne el seu futur.

un grup de 56 professors de les Terres de Lleida, van conèixer la proposta educativa d'Espais Naturals de Ponent

Es va destacar la importància de preservar els secans i fer-ho a través dels nens és la millor manera d'assegurar-ne el seu futur.

La sortida va incloure una explicació de la proposta educativa i una descoberta de l'espai natural

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA