Notícies

Secans del Segrià i Utxesa

Les visites a la Reserva Natural d’Utxesa creixen durant l’any 2019

L'ecoturisme o el cicloturisme són les principals raons per les quals els turistes visiten l'espai natural

Es tripliquen les visites a la Reserva Natural d'Utxesa des que es va crear la base de dades per registrar el turisme a l'espai natural.

TDSNaTur es la regidoria de Medi natural i promoció del territori de l'Ajuntament de Torres de Segre, que a l'any 2016 va crear per primera vegada una base de dades de registre de visitants de la Reserva Natural de Fauna Salvatge i zona humida d'Utxesa que està dins de l'espai natural dels Secans del Segrià i Utxesa amb la intenció d'obtenir informació del número aproximat de persones que anualment passen per la zona i els diferents motius de visita.

Categoritzant la informació per tant, els principals motius de visita son: activitats organitzades amb un 34% de les visites, ecoturisme amb un 29%, cicloturisme amb un 19%, ornitologia amb un 5%, i voluntariat i pesca amb un 1% respectivament.

Es tripliquen les visites a la Reserva Natural d'Utxesa des que es va crear la base de dades per registrar el turisme a l'espai natural

L'ecoturisme o el cicloturisme són les principals raons per les quals els turistes visiten l'espai natural

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

Obertura del punt d'informació d'Utxesa

L’Espai Natural dels Secans del Segrià i Utxesa té obert el punt d’informació d’Utxesa durant els caps de setmana de 9h a 13h. Per donar el servei d’atenció als usuaris que visitin l’espai. Al punt d’informació d’Utxesa us explicaran què visitar i us recomanaran punts d’interès de l’espai.