Notícies

Espais Naturals de Ponent

Comença La Ruta d’en Pius!

Una nova activitat permanent s'estrena als espais naturals de Ponent.

El famós naturalista Pius Font i Quer va elaborar un Quadern de Camp al seu pas pels espais naturals de Ponent. El pas del temps l'ha malmès i ara volem recuperar-lo! Ens ajudes?

Vols saber com? Des del projecte Espais Naturals de Ponent, s'ha organitzat una activitat d'orientació permanent anomenada 'La Ruta d'En Pius'. Aquesta ruta et permetrà descobrir els  espais naturals de Ponent d'una manera diferent; entretinguda i divertida!

En aquest moment la ruta d'orientació ja es pot fer als espais naturals següents: Estany d'Ivars i Vila-sana, Plans de Sió, Serra de Bellmunt - Almenara, Secans de Belianes-Preixana, Aiguabarreig Segre-Cinca, Secans de Mas de Melons i Alfés.

En cadascun d'aquests espais naturals hi trobareu amagades plantes i animals que haureu de trobar per recuperar la informació perduda del Quadern de Camp del naturalista Pius Font i Quer.

Com funciona?

La persona que vulgui participar li caldrà adquirir un quadernet de camp que trobarà en els diferents espais naturals. En aquest, hi figurarà l'explicació i les normes del joc, diferents consells a tenir en compte i un mapa central de l'espai que es vol visitar.

Amb l'ajuda del quadernet, el visitant haurà de recórrer l'espai natural i trobar els animals i plantes que s'hi amaguen de manera permanent.

Si el participant aconsegueix omplir els 10 quaderns (1 per espai) correctament, rebrà un premi, que podrà passar a recollir a l'Associació Leader de Ponent (amb seu al Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Mollerussa).

Busqueu una activitat diferent, educativa i a l'hora divertida? Localitzeu els quaderns de la Ruta d'en Pius als diferents espais naturals de Ponent i comenceu l'aventura!

La persona que vulgui participar li caldrà adquirir un quadernet de camp que trobarà en els diferents espais naturals. En aquest, hi figurarà l'explicació i les normes del joc, diferents consells a tenir en compte i un mapa central de l'espai que es

Es tracta d'una activitat d'orientació permanent instal·lada als espais naturals de Ponent

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

Lleida ofereix Jornades Tècniques de Turisme Ornitològic

Les jornades, que es faran en tres emplaçaments diferents de la ciutat i la província, estan organitzades pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida juntament amb la marca turística Turisme Lleida de l'Ajuntament de Lleida.