Notícies

Espais Naturals de Ponent

16 captures a l'activitat 'Descoberta del món dels petits mamífers' a l'Aiguabarreig Segre-Noguera Ribagorçana

Una trentrena de persones van participar a l'activitat

El passat 8 de setembre va tenir lloc l'activitat 'Descoberta del món dels petits mamífers' a l'Aiguabarreig Segre-Noguera Ribagorçana, a Vilanova de la Barca. La proposta de descoberta va reunir més de trenta persones que volien conèixer quins micromamífers vivien a la zona.

Els conductors de l'activitat van fer un balanç positiu de la proposta amb un total de 16 captures, Ratolí de Bosc, Ratolí mediterrani i Musaranya comuna, i afirmen que va ser tot un èxit.

A més, vam tenir la sort de guaitar, a través de càmeres fotogràfiques: cabirols, senglars, llúdriga... i, tot i ser espècies introduïdes: cranc americà i visó americà.

Un cop passada la jornada, cal agraïr a tots els assistents i a l'Ajuntament de Vilanova de la Barca, per la seva participació i implicació en aquesta activitat així com també al Consorci Grup d'Acció Local Noguera - Segrià Nord.

Els conductors de l’activitat van fer un balanç positiu de la proposta amb un total de 16 captures, Ratolí de Bosc, Ratolí mediterrani i Musaranya comuna, i afirmen que va ser tot un èxit.

La proposta va reunir una trentena de persones.

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

Lleida ofereix Jornades Tècniques de Turisme Ornitològic

Les jornades, que es faran en tres emplaçaments diferents de la ciutat i la província, estan organitzades pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida juntament amb la marca turística Turisme Lleida de l'Ajuntament de Lleida.