Notícies

Espais Naturals de Ponent

16 captures a l'activitat 'Descoberta del món dels petits mamífers' a l'Aiguabarreig Segre-Noguera Ribagorçana

Una trentrena de persones van participar a l'activitat

El passat 8 de setembre va tenir lloc l'activitat 'Descoberta del món dels petits mamífers' a l'Aiguabarreig Segre-Noguera Ribagorçana, a Vilanova de la Barca. La proposta de descoberta va reunir més de trenta persones que volien conèixer quins micromamífers vivien a la zona.

Els conductors de l'activitat van fer un balanç positiu de la proposta amb un total de 16 captures, Ratolí de Bosc, Ratolí mediterrani i Musaranya comuna, i afirmen que va ser tot un èxit.

A més, vam tenir la sort de guaitar, a través de càmeres fotogràfiques: cabirols, senglars, llúdriga... i, tot i ser espècies introduïdes: cranc americà i visó americà.

Un cop passada la jornada, cal agraïr a tots els assistents i a l'Ajuntament de Vilanova de la Barca, per la seva participació i implicació en aquesta activitat així com també al Consorci Grup d'Acció Local Noguera - Segrià Nord.

Els conductors de l’activitat van fer un balanç positiu de la proposta amb un total de 16 captures, Ratolí de Bosc, Ratolí mediterrani i Musaranya comuna, i afirmen que va ser tot un èxit.

La proposta va reunir una trentena de persones.

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades

Més de 1040 participants en les activitats organitzades per Espais Naturals de Ponent

Els tallers i activitats organitzats per Espais Naturals de Ponent van aplegar més de 1040 participants durant el 2017. Es van realitzar un total de 26 activitats per descobrir els diferents espais amb l'objectiu de promocionar-los, per tal que el públic tingués l'oportunitat de visitar els diferents indrets i alhora divulgar i sensibilitzar sobre els valors naturals.