Notícies

Espais Naturals de Ponent

16 captures a l'activitat 'Descoberta del món dels petits mamífers' a l'Aiguabarreig Segre-Noguera Ribagorçana

Una trentrena de persones van participar a l'activitat

El passat 8 de setembre va tenir lloc l'activitat 'Descoberta del món dels petits mamífers' a l'Aiguabarreig Segre-Noguera Ribagorçana, a Vilanova de la Barca. La proposta de descoberta va reunir més de trenta persones que volien conèixer quins micromamífers vivien a la zona.

Els conductors de l'activitat van fer un balanç positiu de la proposta amb un total de 16 captures, Ratolí de Bosc, Ratolí mediterrani i Musaranya comuna, i afirmen que va ser tot un èxit.

A més, vam tenir la sort de guaitar, a través de càmeres fotogràfiques: cabirols, senglars, llúdriga... i, tot i ser espècies introduïdes: cranc americà i visó americà.

Un cop passada la jornada, cal agraïr a tots els assistents i a l'Ajuntament de Vilanova de la Barca, per la seva participació i implicació en aquesta activitat així com també al Consorci Grup d'Acció Local Noguera - Segrià Nord.

Els conductors de l’activitat van fer un balanç positiu de la proposta amb un total de 16 captures, Ratolí de Bosc, Ratolí mediterrani i Musaranya comuna, i afirmen que va ser tot un èxit.

La proposta va reunir una trentena de persones.

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades