Notícies

Espais Naturals de Ponent

Col·laboració amb la Institució Catalana d'Història Natural en els cursos naturalistes que s'organitzen

Aquest curs es durà a terme els propers 28 i 29 d’abril i té com a títol 'El Riu Corb. Natura i paisatge'.

La Institució Catalana d'Història Natural,  filial de l'Institut d'Estudis Catalans, és una societat científica que té per finalitat promoure l'estudi i la divulgació dels coneixements referents als éssers i els sistemes naturals. Cada any, aquesta institució organitza uns cursos naturalistes dirigits als interessats en el coneixement i l'estudi dels organismes i dels sistemes naturals i que tenen un enfocament totalment pràctic. Per aquesta anualitat, aquests cursos estan programats des del mes d’abril al mes de juliol.

Des de l’Associació Leader de Ponent, en el marc del projecte Espais Naturals de Ponent, s’ha col·laborat en l’organització d’un dels cursos que s’han impulsat des de la institució, que és el primer que es realitza i que té com a títol ‘El Riu Corb. Natura i paisatge’. Aquest curs tindrà lloc els propers 28 i 29 d’abril i aniran a càrrec dels biòlegs Andreu Serés i Delfí Sanuy. Per més informació del curs consultar la programació al cartell.

En el marc del projecte Espais Naturals de Ponent s’ha col·laborat en l’organització d’un dels cursos que s’han impulsat des de la institució

És el primer curs que es realitza i té com a títol ‘El Riu Corb. Natura i paisatge’.

Aquest curs tindrà lloc els propers 28 i 29 d’abril.

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA

Notícies relacionades