Notícies

Col·laboració amb la Institució Catalana d'Història Natural en els cursos naturalistes que s'organitzen

Espais Naturals de Ponent

Col·laboració amb la Institució Catalana d'Història Natural en els cursos naturalistes que s'organitzen

Des de l'Associació Leader de Ponent, en el marc del projecte Espais Naturals de Ponent, s'ha col·laborat en l'organització d'un dels cursos que s'han impulsat des de la Institució Catalana d’Història Natural. Aquest curs es durà a terme els propers 28 i 29 d’abril i té com a títol 'El Riu Corb. Natura i paisatge'.

Serra de la LLena

La Serra de la Llena al programa Espai Terra de TV3

Les valls i els barrancs de la Serra de la Llena tenen una vegetació frondosa que contrasta amb el paisatge de secà de la resta de la comarca. En aquestes obagues on trobarem paratges singulars com Sant Miquel de la Tosca, el naixement del riu Set, o els Calaixos de l'Ereldo, un conjunt laberíntic de roques on s'hi amaga una cova que només els més hàbils seran capaços de trobar.

Espais Naturals de Ponent

Novetats del projecte Espais Naturals de Ponent per al 2017

Després de la bona rebuda i implantació des de la seva posada en marxa la tardor de 2016, el projecte inicia ara una fase de creixement i consolidació per incrementar el seu abast i impacte sobre el territori. Espais Naturals de Ponent s'apropa activament a l'usuari a través d'una exposició itinerant i d'una complerta agenda d'activitats que vol atreure a un públic ampli i amb interessos variats.