Plans de sió

Dia de l'educació ambiental a l’Espai Natural dels Plans de Sió

Sessió nocturna de descoberta de ratpenats , visita a l’exposició Espais Naturals de Ponent i xerrada de presentació de l’exposició.

Data i hora: Divendres, 12 de maig de 21h a 23 h: Activitat de descoberta dels ratpenats
                  A les 20h: Presentació de l'exposició Espais Naturals de Ponent.
                  Durant tot el dia es podrà visitar l'exposició dels Espais Naturals de Ponent
Punt de trobada: Castell de Concabella. Els desplaçaments fins a l'espai on es farà l'activitat de descoberta de ratpenats es realitzaran en cotxes particulars.

Coincidint amb el dia de l'educació ambiental, a l'Espai Natural de Plans de Sió es realitza una sortida nocturna per a poder descobrir els ratpenats que ens sobrevolen a les nits d'estiu.

L'Activitat combina les explicacions teòriques de l'expert sobre aquests desconeguts mamífers, amb l'emoció de poder-los escoltar i veure gràcies als aparells científics que s'utilitzen per a poder-los estudiar de primera mà.

Durant tot el dia es pot visitar l'exposició Espais Naturals de Ponent, i a les 20h es realitza una xerrada de presentació d'aquesta.

L'exposició Espais Naturals de Ponent pretén divulgar els espais naturals del territori i potenciar el seu interès. La mostra recull informació general, característiques paisatgístiques, detalls de flora, fauna i arquitectura tradicional de cada espai, acompanyada d'una proposta visual molt atractiva.

Activitat gratuita. S’ha de realitzar inscripció prèvia per l’activitat de descoberta de ratpenats.

Per més informació podeu enviar un correu electrònic a info(ELIMINAR)@leaderponent.cat / acastelltort(ELIMINAR)@ccsegarra.cat / 973 53 13 00 - 973 55 41 51 (Aina)

Descarrega’t el cartell!