Aiguabarreig Segre-Cinca

9à Marxa Senderista del Baix Segre de La Granja d'Escarp

La marxa senderista de la Granja d'Escarp. 26 de març.

La Marxa de La Granja d'Escarp és ja un clàssic en el calendari senderista de les terres de Ponent, que aquest any es celebrarà el 26 de març de 2017, arribant a la seva 9a edició, i amb una participació que en les últimes edicions, ha superat els 600 participants.

Disposa de quatre rutes que abasten dels 6 als 24 km la Marxa Senderista del Baix Segre de La Granja d'Escarp està dissenyada per a que tothom pugui gaudir d'un dia d'esport i natura, sigui quina sigui la seva condició física. Tothom pot triar la seva ruta i al seu ritme, caminant o corrent.

Una de les novetats d'aquesta edició, serà que es vol fer una marxa més tranquil·la, per això proposarem que la sortida serà oberta dins d'un horari concret:

  • Sortida oberta de la ruta roja i negra de les 8:30 fins a les 9:00 del matí; (Si voleu fer la ruta llarga-negra, us recomanem que sortiu a les 8:30h).

  • Sortida oberta de la ruta verda i blava de les 9:00 fins a les 9:30 del matí.

Aquells caminadors que passin pel avituallament 4, Pk 15+400, més tard de les 13:00h, portaran caminant més de 4 hores amb una mitja inferior als 3,80 km/hora), seran desviats a la ruta roja, l'Engivòs. L'organització pren aquesta decisió per fixar un horari màxim d'arribada. Si deixéssim continuar a aquest ritme per la ruta negra, La Cresta, que té 23,4 km, els participants es presentarien a l'arribada a les 15:15h, com a mínim.

S’ofereix Servei de Ludoteca; es donarà a partir de les 8:30h, fins les 14h.

Igualment, com l'any passat, La Marxa Senderista del Baix Segre, tornarà a formar part del Circuit de marxes Saludables de Ponent, anomenat Marxa.catun circuit de vuit marxes populars que es celebraran durant aquest 2017 en les nostre terres, plenes de valors i amb una aposta clara per la salut i el territori.

Inscripcions

Ja podeu tramitar les vostres inscripcions anticipades per la 9a edició de la Marxa Senderista de La Granja d'Escarp.

Teniu dues opcions:

a) Online: En el següent enllaç 

b) Presencialment: A l'Ajuntament de la Granja d'Escarp (dies laborables de 10h a 13h).

Últim dia d'inscripcions anticipades: divendres 24 de març;

Per més informació visiteu la pàgina web de l’organització.

Preus:

  • Inscripció Anticipada, fins al 19 de març: 8,00 €/participant

  • Inscripció Anticipada, fins al 24 de març: 11,00 €/participant

  • Servei Ludoteca 5,00 €/nen (el nen/a ha de ser major d'un any)

    (el Servei Ludoteca es donarà a partir de les 8:30h, fins les 14h).

    *Els nens/es nascuts a partir del 2011, any 2011 inclòs, tindran la inscripció gratuïta (Caldrà emplenar la butlleta de inscripció el mateix dia de la marxa).